Toimitusehdot

Noudatamme kaikissa toimituksissamme yleisiä voimassaolevia teollisuutta ja verkkokauppaa koskevia toimitusehtoja. 

Toimitus:

Toimitamme kaikki tuotteemme ostajalle vakuutettuina ja usealla eri vaihtoehtoisella toimitustavalla. Kaikessa toiminnassamme pyrimme tilauksen toimitukseen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä riippuen esimerkiksi saatavuudesta, valmistusajasta ja tuotantokiireistä. Rahti laskutetaan asiakkaalta ja rahtikustannukset riippuvat pakkauksen koosta.

Pakkaus:

Pakkaamme kaikki tuotteemme huolellisesti toimitustavasta ja matkasta riippuen taataksemme tuotteiden laadun ostajalle saapuessaan. Käyttämiämme pakkaustapoja ovat Eur-, Fin- ja teho-lavat sekä lukuisat eri pahvilaatikot. Pakkauskustannukset sisältyvät rahtikustannuksiin. 

Hinta:

Toimitusten hinnat määräytyvät saatavuuden, rahtikustannusten, toimitussopimusten ja pakkausten mukaan. 

Palautukset:

Ostajalla on käyttämättömissä tuotteissa 14 päivän palautusoikeus ilman kustannuksia, muuten sopimuksen mukaan. 

Reklamaatio:

Toimitusta, tuotteita ja palveluita koskevat reklamaatiot on hyvä tehdä  mahdollisimman nopeasti tavaran saavuttua ostajalle, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa saapumisesta.

Omistusoikeus:

Omistusoikeus siirtyy ostajalle sen jälkeen, kun maksu tavarasta on kokonaisuudessaan suoritettu ja tuote on asiakkaan saatavilla.

Maksaminen:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat :

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta