Toimitusehdot

Noudatamme kaikissa toimituksissamme yleisiä voimassaolevia teollisuutta ja verkkokauppaa koskevia toimitusehtoja. 

Toimitus:

Toimitamme kaikki tuotteemme ostajalle vakuutettuina ja usealla eri toimitustavalla joista yhteistyösopimuksemme Kaukokiidon kanssa takaa nopeat, luotettavat ja edulliset rahditukset. Kaikessa toiminnassamme pyrimme tilauksen toimitukseen mahdollisimman nopeasti kuitenki viimeistään kahden viikon sisällä riippuen esimerkiksi saatavuudesta, valmistusajasta ja tuotantokiireistä. Pyrimme sopimaan ostajan kanssa toimitusehdot aina ennen toimitusta. Rahti laskutetaan asiakkaalta aina 500 euron arvoiseen ostokseen saakka, sen yli mentäessä me tarjoamme rahdin. Rahtikustannukset riippuvat pakkauksen koosta, määrästä, laadusta, sopimuksesta ja monesta muusta tekijästä joista lisätietoa saa tilauksen yhteydessä. 

Pakkaus:

Pakkaamme kaikki tuotteemme huolellisesti toimitustavasta ja matkasta riippuen taataksemme tuotteiden laadun ostajalle saapuessaan. Käyttämiämme pakkaustapoja ovat Eur-, Fin- ja teho-lavat sekä lukuisat eri pahvilaatikot. Pakkauskustannukset sisältyvät rahtikustannuksiin. 

Hinta:

Toimitusten hinnat määräytyvät saatavuuden, rahtikustannusten, toimitussopimusten ja pakkausten mukaan. 

Palautukset:

Ostajalla on tuotteissa 30 päivän palautusoikeus ilman kustannuksia, muuten sopimuksen mukaan. 

Reklamaatio:

Toimitusta, tuotteita ja palveluita koskevat reklamaatiot on hyvä tehdä mahdollisimman nopeasti tavaran saavuttua ostajalle. 

Omistusoikeus:

Omistusoikeus siirtyy ostajalle sen jälkeen, kun maksu tavarasta on kokonaisuudessaan suoritettu ja tuote on asiakkaan saatavilla.